Vervoer

Bij de afdeling Uitvoering werken een kleine 1.000 buschauffeurs en railbestuurders die er iedere dag voor zorgen dat onze reizigers hun plaats van bestemming bereiken per tram, light rail voertuig of een aardgas bus. Voor hen staat alles in het teken van een veilige en comfortabele reis van onze reiziger. 

Daarnaast zorgt een aantal collega's binnen deze afdeling voor het ontwerp en de planning van de diensten, de aansturing en bijsturing van de voertuigen, en het oplossen van storingen en calamiteiten. Dit wordt gedaan door collega's die werkzaam zijn bij de afdelingen Planning, Bijsturing, Ondersteuning en Binnendienst. 

Bij dochteronderneming HTM Specials werken ruim honderd buschauffeurs op Luchthaven Schiphol. Zij verzorgen het vervoer van reizigers van en naar de terminal alsook van en naar de vliegtuigen. 

Heb jij een positieve, flexibele en klantgerichte instelling? Ga je graag met mensen om? Dan is de functie van bestuurder railvoertuig of buschauffeur jou op het lijf geschreven. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, klantvriendelijke collega's.

Voor de werving en selectie van bestuurders zet HTM twee verschillende uitzendbureau's in.

Voor de functie van bestuurder railvoertuig kun je direct solliciteren bij  Consolid en Mobiwerk .

Voor de functie van buschauffeur kun je direct solliciteren bij Mobiwerk .

There is not much printable on this page.