Kiezen voor HTM

Wil je bij HTM werken? Dan kies je voor dienstverlening. Een positieve, flexibele en klantgerichte instelling mag daarbij niet ontbreken. Luisteren en meedenken over het oplossen van een probleem of vraag van een reiziger staan buiten kijf. Bovendien vragen wij inlevingsvermogen en gedrevenheid om onze reizigers snel, op tijd en veilig op hun bestemming te brengen.

 

Maak het verschil 

HTM hecht grote waarde aan respect voor elkaar, waarbij een vleugje humor niet mag ontbreken. Onze medewerkers gaan daarom ook met plezier naar hun werk. De beste resultaten boek je door samen na te denken over het verbeteren van onze service aan onze reizigers. Dit stimuleren we door intensief met elkaar samen te werken. Binnen een vakgebied, maar juist ook daarbuiten. Op deze manier versterk je elkaar. Dit  komt de dienstverlening aan onze reizigers ten goede, waar HTM continue aan werkt. Zo maken wij bij HTM het verschil.

 

HTM is een modern bedrijf waar het plezierig werken is. Met collega’s die trots zijn op hun werk en hechten aan een plezierige werksfeer. Lees wat HTM medewerkers hierover zeggen op de pagina " het HTM gevoel ". 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt ons bedrijf en de cultuur je aan? Draag dan je steentje bij, bijvoorbeeld als inkoper, vakspecialist, manager of adviseur, als railbestuurder, lasser of HR-medewerker. We hebben geregeld vacatures. Bekijk hier de actuele vacatures om te zien of er iets voor je bij zit. 

Heb je vragen over vacatures? Stuur ons dan een e-mail.