Het HTM gevoel

Mijn werk als buschauffeur bij HTMbuzz doe ik met heel veel passie en plezier. Dit beroep is mij écht op het lijf geschreven!

Sinds 2003 ben ik bij HTM, inmiddels dus alweer 13 jaar! In het begin verbaasde ik mij over het feit dat vele collega's al meer dan 20 of 30 jaar bij HTM werkzaam waren, maar nu begrijp ik het wel.  De sfeer binnen ons bedrijf, met collega's onderling, ervaar ik als zeer prettig en positief, want collegialiteit staat bij HTM naar mijn mening voorop.

Als buschauffeur ben ik voor de reizigers het eerste aanspreekpunt. Het persoonlijke contact vind ik leuk: hen te woord staan, het helpen en adviseren en het verlenen van service. Dit zorgt voor veel diversiteit en afwisseling in mijn functie. Ik ben het visitekaartje van het bedrijf en het is daarom belangrijk om een positieve en professionele werkhouding te hebben.

Ik hoop nog vele jaren mijn werk met veel plezier voort te zetten en veel reizigers veilig naar hun bestemming te brengen.

monteur  

"Ik ben trots op mijn werk".

Shorish Tofik

Monteur 

"Ik ben het visitekaartje van HTM"

Raymond van Lier

Buschauffeur

_________________________________________

 

 

 

Ik werk als servicemonteur bij HTM. En ik doe mijn werk met veel plezier. De sfeer onderling is altijd goed. Naast hard werken is er namelijk ook altijd tijd voor een grapje tussendoor.

Wij zijn met veel verschillende nationaliteiten: je komt zo de halve wereld tegen bij HTM. Dat maakt het werken bij HTM ook interessant en levendig. Ook mijn liefde voor trams en de techniek kan ik bij HTM helemaal kwijt.

Wat is mooier dan van je hobby je werk maken. Ik ben er trots op als ik een tram in de stad zie rijden, die ik onder handen heb genomen. "Kijk, die tram heb ik helemaal in orde gemaakt en rijdt nu als een zonnetje'', denk ik dan. Werken bij HTM kan ik iedereen aanbevelen.

Neem hier een kijkje in onze werkplaats.

In 2006 ben ik als uitzendkracht begonnen bij HTM en in 2007 ben ik in dienst gekomen als inkoper. Ik ben met name verantwoordelijk voor het aankopen van facilitaire diensten. Denk aan onderhoud van gebouwen, schoonmaakdiensten en vastgoedbeheer. De aanbestedingen (Europees/Nationaal) die HTM uitzet in de markt worden door mij begeleid.

Als inkoper heb je contacten met collega's van alle afdelingen binnen HTM, maar ook juist buiten de organisatie. Dit maakt mijn werk veelzijdig en interessant. Ik vind het geweldig als ik samen met mijn collega’s bij onderhandelingen het beoogde doel behaal.De sfeer bij HTM is informeel en laagdrempelig. Ik ben dan ook erg gecharmeerd van ons Flexibele Werkplek Concept. Je legt eerder contact en stapt makkelijk bij elkaar binnen om te overleggen. En dat draagt toch allemaal bij aan mijn werkplezier. 

"Als inkoper ga ik voor het best haalbare resultaat voor HTM".

Madhu Sampatsing

Inkoper

inkoper
BOA

"Voor mij is service verlenen vanzelfsprekend. Je bent toch het visitekaartje van het bedrijf".

Danielle Faeles Smit

BOA controleur 

Ik heb het enorm naar mijn zin en ga met plezier naar mijn werk. Ik ben bij HTM begonnen als trambestuurster.  Na mijn rijopleiding tram kon ik gelijk aan de slag. Helaas kon ik na een paar jaar niet meer een tram besturen vanwege trombose. HTM heeft toen intern een andere baan voor mij gezocht die prima bij mij past. Nu ben ik BOA controleur. Heel erg leuk, want geen enkele dag is hetzelfde. 
 

Soms maak ik ook ontroerende anekdotes mee. Ik heb eens een knuffelbeer gevonden in de tram en meegenomen naar de remise. Paar dagen later kwam er een mevrouw aan met kleine gebakjes om ons te bedanken. Dat is echt prachtig om mee te maken.

Natuurlijk word je ook weleens op de proef gesteld als een reiziger een proces verbaal krijgt. Je moet dan wel stevig in je schoenen staan. We worden daar overigens uitstekend in getraind door HTM. Je bent natuurlijk niet alleen controleur in deze functie, maar ook een vraagbaak voor allerhande vragen. En af en toe rij ik ook weer een ritje op de tram. 

There is not much printable on this page.