Techniek

De afdeling Techniek zorgt voor het leveren van de infrastructuur en de voertuigen om een optimale technische dienstverlening te garanderen die nodig is voor het uitvoeren van alle openbaar vervoersprocessen in Den Haag en de omliggende regio.  

De afdeling Techniek bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Voertuigen, Infrastructuur en Strategisch Assetmanagement.

Het bedrijfsonderdeel Infrastructuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse beschikbaarheid van de noodzakelijke fysieke infrastructurele zaken, zoals sporen, wissels, bovenleidingen, onderstations, beveiligingssystemen e.d. Een goede werking van deze onderdelen is essentieel voor ons openbaar vervoer. HTM heeft 350 km spoornetwerk in Den Haag.  

Binnen het bedrijfsonderdeel Strategisch Assetmanagement is ons Ingenieursbureau verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen, uitvoeren, opleveren en in gebruik nemen van projecten op het gebied van (light) railinfrastructuur. Daarnaast wordt binnen dit bedrijfsonderdeel de kennis van HTM op het gebied van infrastructuur en de interactie met de voertuigen geborgd en beschikbaar gesteld.   Strategisch Assetmanagement  heeft een technische service- en adviesrol. Kijk voor de actuele vacatures op de pagina vacatures  .

 

infrastructuur, rails,
There is not much printable on this page.