Steijnlaan

Van11 september 2017
Tot22 september 2017

Asfalteren

HTM laat werkzaamheden uitvoeren aan de wegconstructie in de tramzone van de Steijnlaan tussen de La Reyweg en het Paul Krugerplein.

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats overdag en in de avond. Het werk start in week 37 op maandag 11 september en duurt  tot en met vrijdag 22 september 2017. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om verwijderen en opnieuw aanbrengen van de asfaltlaag. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en/of licht. Wij doen ons uiterste best om geluid- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bereikbaarheid

Vanaf maandag 11 september is de Steijnlaan voor het verkeer afgesloten tussen de La Reyweg en het Paul Krugerplein met uitzondering voor voetgangers. Ook de trams blijven rijden tijdens de werkzaamheden. Het overige verkeer wordt omgeleid. Houdt u er rekening mee dat u uw auto niet kunt parkeren ter hoogte van de werkzaamheden. Dit staat duidelijk aangegeven.

Huisvuil

In de periode dat de straat is opgebroken, kunt u uw huisvuil op een plaats te zetten die voor de huisvuilauto bereikbaar is. Dit kan betekenen dat u wat verder moet lopen met uw huisvuil dan u gewend bent. Voor mensen die minder goed ter been zijn, kan dit problemen opleveren. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn uw buurvrouw of buurman te helpen?

Informatie

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen via onze website www.htm.nl/klantenservice. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0900 – 4864636; op werkdagen tussen 7.00 uur - 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur – en 22.00 uur. Op werkdagen tussen 19.00 uur en 22.00 uur kunt u tijdens de werkzaamheden ook bellen met 070-374 9149.