Station Delft - Westvest-Zuidwal

Van19 januari 2020
Tot1 februari 2020

Onderhoudswerkzaamheden

De tramrails op de Westvest, Delft Centraal, Stationsplein en Zuidwal zijn aan onderhoud toe. Met de benodigde werkzaamheden brengen wij de rails weer in optimale staat, wat nodig is om de wielen van de trams soepel door de rails te laten gaan. De werkzaamheden vinden geheel ’s nachts plaats, omdat we het tramvervoer op dit traject zo min mogelijk willen hinderen en we de veiligheid van voorbijgangers en medewerkers beter kunnen waarborgen.

 

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden duren in totaal 10 nachten en vinden plaats in de periode van 19-01-2020 t/m 31-01-2020 tussen 23.00 uur en 07.00 uur. De aanvang en duur van de werkzaamheden berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

 

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om onderhoudswerkzaamheden. Wij doen ons uiterste best om geluids- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.