Regentesselaan (Loosduinseweg - Teijlerstraat)

Van4 november 2019
Tot9 november 2019

Asfaltwerkzaamheden

De asfaltconstructie tussen en naast de tramsporen op de Regentesselaan vanaf de Loosduinseweg tot aan de Teijlerstraat moet hersteld worden. Met deze werkzaamheden brengen wij de asfaltconstructie weer in optimale staat, wat nodig is om het verkeer en de trams veilig en soepel door te laten rijden. De werkzaamheden vinden overdag plaats waarbij er tijdelijke verkeersmaatregelen worden ingesteld. De rijbaan Regentesselaan, vanaf de Loosduinseweg richting Regentesseplein wordt hiervoor tot aan de Teijlerstraat afgesloten en er wordt een tijdelijke omleidingsroute ingesteld. Ook wordt op de Regentesselaan, ter hoogte van huisnummer 386 t/m 294, een tijdelijk parkeerverbod ingesteld. Deze parkeerstrook zal worden gebruikt voor het benodigde werkmaterieel van de aannemer. Al deze maatregelen zijn nodig om de veiligheid van voorbijgangers en medewerkers beter te kunnen waarborgen. De tramexploitatie zal tijdens deze werkzaamheden doorgaan. De nabijgelegen tramhalte van tram 12 blijft toegankelijk.

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in week 45, van maandag 4 november t/m vrijdag 8 november. De werkzaamheden vinden overdag plaats van 07:00 uur tot 16.00 uur. De aanvang en duur van dit werk berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning volgen.

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om asfaltwerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en trilling. Wij doen ons uiterste best om geluid en trilling-, parkeer- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bereikbaarheid van uw woning

Uw woning blijft bereikbaar. Wel verzoeken wij u in navolging van de beschreven verkeersmaatregelen hierboven, om gedurende het parkeerverbod uw auto tijdelijk elders in de wijk te parkeren.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Via onze site :                                                                      www.htm.nl/klantenservice/vraag,-opmerking,-klacht-of-schade.

Telefonisch:                                                                        (10 cent per minuut)

·         Maandag t/m vrijdag   07.00 - 22.00 uur :              0900 – 4864636

·         Zaterdag & zondag     09.00 - 22.00 uur :              0900 – 4864636

Bijlage 1: in het < gearceerde > vlak vind de asfaltvernieuwing plaats.