Mgr van Steelaan

Van23 juli 2017
Tot29 juli 2017

Las- en slijpwerkzaamheden

De tramrails op de Monseigneur van Steelaan zijn aan onderhoud toe. Met het onderhoud brengen wij de rails weer in optimale staat, wat nodig is om de wielen van de trams soepel door de rails te laten gaan. De werkzaamheden vinden geheel ’s nachts plaats, omdat we het tramvervoer op dit traject zo min mogelijk willen hinderen en we de veiligheid van voorbijgangers en medewerkers beter kunnen waarborgen.   

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden duren in totaal twee nachten. De aanvang en duur van de werkzaamheden berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.  


Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om las- en slijpwerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en/of licht. Wij doen ons uiterste best om geluid- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.