Laan van Leidschenveen

Van16 oktober 2017
Tot24 oktober 2017

Nieuw asfalt

HTM laat werkzaamheden uitvoeren aan haar vrije trambaan constructie in de tunnelbak Laan v. Leidschenveen nabij station Ypenburg. Een groot deel van deze werkzaamheden zal‘s nachts plaatsvinden, omdat de tram op dit traject anders gehinderd wordt of helemaal niet kan rijden.  

Duur van de werkzaamheden
Voor deze nachtelijke werkzaamheden heeft HTM vergunning verkregen van de Gemeente Den Haag. De werkzaamheden beginnen in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 oktober en vinden plaats tussen 23.00 uur en 07.00 uur. In totaal worden er circa 8 nachten gewerkt. De weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website onder het kopje werkzaamheden kunt u de actuele planning volgen.  

Aard van de werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit  het verwijderen van de asfalt laag en aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Hierdoor kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en licht. Wij doen ons uiterste best overlast te beperken. Wij vragen u om begrip hiervoor. 

Bereikbaarheid
De werkzaamheden hebben geen invloed op de bereikbaarheid. Wel wordt de bushalte bij station Ypenburg tijdelijk verplaatst. 

Veiligheid

HTM doet tijdens de werkzaamheden al het mogelijke om de overlast te beperken en de veiligheid te bewaken. Toch blijft het werkterrein een gevaarlijke plek voor kinderen. U doet er verstandig aan uw kinderen hierop te wijzen.   

Informatie
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via onze website www.htm.nl/klantenservice of te bellen naar 0900 – 4864636. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 uur - 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur – en 22.00 uur. Buiten kantoortijden tijdens werkzaamheden kunt u bellen met 070-374 9149  (op werkdagen tussen 19.00 uur en 07.00 uur )