Laan van Meerdervoort/Goudenregenstraat

Van22 maart 2017
Tot24 maart 2017

Herstelwerkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden aan de Laan van Meerdervoort – Goudenregenstraat eerder in maart is er een spoorbreuk ontstaan in de rails ter hoogte van perceel 542. Deze is tijdelijk door de aannemer hersteld. De spoorbreuk wordt nu in week 12 definitief hersteld. De benodigde werkzaamheden vinden geheel ’s nachts plaats, omdat we het tramvervoer op dit traject zo min mogelijk willen hinderen.

 

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden duren in totaal één nacht en vinden plaats in de periode van 22 t/m 24 maart tussen 00.00 uur en 07.00 uur. De aanvang en duur van de werkzaamheden berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

 

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om las- of slijpwerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en of licht. Wij doen ons uiterste best om geluid- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.