Buitenhofdreef -Sadatweg

Van25 september 2017
Tot20 oktober 2017

Werkzaamheden aan spoor- en betonconstructie

HTM laat werkzaamheden uitvoeren aan haar sporen op de Buitenhofdreef – Sadatweg te Delft. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 25 september tot en met 20 oktober 2017.

 

Duur van de werkzaamheden

Voor deze werkzaamheden heeft HTM vergunning verkregen van de Gemeente Delft. De werkzaamheden beginnen in de nacht van zondag 1 oktober op maandag 2 oktober en duren daarna nog 4 nachten, tussen 23.00 uur en 07.00 uur. De nachtelijke werkzaamheden eindigen in de nacht van zaterdag 7 oktober op zondag 8 oktober.

 

De hiervoor aangegeven aanvang en duur van de werkzaamheden berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Daarnaast kunnen andere onvoorziene omstandigheden tot verschuiving leiden.

Op de website www.overhtm.nl onder het kopje werkzaamheden kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

 

Aard van de werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit: het verwijderen van spoor en betonconstructie, het aanbrengen van spoor en betonconstructie en laswerk. In verband met de werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en licht. Wij doen ons uiterste best om geluids- en eventuele andere overlast te beperken. Desondanks kan er sprake zijn van overlast. Wij vragen u om begrip hiervoor.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer uit de Derde Werelddreef met behulp van bebording omgeleid.

 

Informatie

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen via onze website www.htm.nl/klantenservice. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0900 – 4864636; op werkdagen tussen 7.00 uur - 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur – en 22.00 uur. In de avond/nacht tussen 22.00 uur en 05.00 uur kunt u tijdens de werkzaamheden ook bellen met 070-374 9149.