Beeklaan

Van11 november 2019
Tot16 november 2019

Asfaltwerkzaamheden

De asfaltconstructie tussen en naast de tramsporen op de Beeklaan vanaf de halte Weimarstraat (tram 12) tot aan de Edisonstraat moet hersteld worden. Met deze werkzaamheden brengen wij de asfaltconstructie weer in optimale staat, wat nodig is om het verkeer en de trams veilig en soepel door te laten rijden. De werkzaamheden vinden overdag plaats, waarbij er in twee fases tijdelijke verkeersmaatregelen worden ingesteld.

In fase A geldt dit voor de tramsporen op de Beeklaan, vanaf de tramhalte Weimarstraat van lijn 12, tot aan de Galiléstraat. In fase B geldt dit voor de tramsporen op de Beeklaan vanaf de Galileïstraat tot begin Edisonstraat. In deze fase is het daarom noodzakelijk dat er een tijdelijke omleidingsroute wordt ingesteld, waardoor de Edisonstraat tijdelijk niet bereikbaar is. Tevens zal op de Beeklaan, ter hoogte van huisnummer 298-300 een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld. Deze parkeerstrook zal worden gebruikt voor het benodigde werkmaterieel van de aannemer. Al deze maatregelen zijn nodig om de veiligheid van voorbijgangers en medewerkers beter te kunnen waarborgen. De tramexploitatie, zal tijdens deze werkzaamheden doorgaan. De nabijgelegen tramhalte Weimarstraat van lijn 12, blijft toegankelijk

 

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in week 46; van maandag 11 november t/m vrijdag 15 november en week 47; van dinsdag 18 november t/m vrijdag 22 november. De aanvang en duur van de werkzaamheden vinden overdag plaats van 07:00 uur tot 16.00 uur en berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze website kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om asfaltwerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en trilling. Wij doen ons uiterste best om geluid en trilling- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Bereikbaarheid van uw woning

Uw woning blijft bereikbaar. Wel verzoeken wij U in navolging van de beschreven verkeermaatregelen hierboven, om gedurende het parkeerverbod (fase B), uw auto tijdelijk elders in de wijk te parkeren.


Informatie

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Via onze site :                                                  www.htm.nl/klantenservice/vraag,-opmerking,-klacht-of-schade

Telefonisch (10 cent per minuut):

·         Maandag t/m vrijdag   07.00 - 22.00 uur :              0900 – 4864636

·         Zaterdag & zondag     09.00 - 22.00 uur :              0900 – 4864636

 

Bijlage: situatie van de gefaseerde verkeersmaatregelen in week 46.

 

Fase A (ma 11-nov t/m vr 15-nov)                                               Fase  (wo-13 nov)