Pijnacker-Centrum

Van17 maart 2017
Tot20 maart 2017

Spoorvernieuwing

De rails van de E-lijn ter hoogte van station Pijnacker-Centrum zijn aan onderhoud toe. Om de rails weer in de juiste conditie te brengen, voeren we in de onderstaande periode werkzaamheden uit. Deze vinden geheel ’s nachts plaats, omdat we het vervoer op dit traject zo min mogelijk willen hinderen.

 

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden duren in totaal 9 nachten en vinden plaats in de periodes van 16 t/m 20 maart en 24 t/m 31 maart 2017 tussen 00.00 uur en 07.00 uur. De aanvang en duur van de werkzaamheden berusten op een inschatting. Met name de weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat er niet gewerkt kan worden en dat de geplande werkzaamheden verschuiven. Op deze site kunt u de actuele planning van de werkzaamheden volgen.

 

Aard van de werkzaamheden

Het gaat in dit geval om spoor vernieuwingswerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden kan er sprake zijn van overlast in de vorm van geluid en/of licht. Wij doen ons uiterste best om geluid- en eventuele andere overlast te beperken, maar kunnen dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.