Ons vervoergebied

HTM verricht haar vervoerdiensten op concessiebasis in de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Zoetermeer. Deze gemeenten maken deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), die sinds 1 januari 2015 als opdrachtgever fungeert voor al het openbaar vervoer in de Rotterdamse en Haagse regio’s.

HTM exploiteert twaalf tramlijnen, waarvan twee lightrailverbindingen (Randstadrail) die de stad Den Haag verbinden met Zoetermeer.

Daarnaast onderhoudt HTM via haar dochterbedrijf HTMbuzz  een netwerk van acht buslijnen en een nachtnet. HTM zet bij calamiteiten, omleidingen of verstoringen in het railvervoer bussen in als vervangend vervoer.

Met dochterbedrijf HTM Specials verzorgt HTM met taxi’s, taxibusjes en touringcars maatwerk voor groepsvervoer, onder meer van mensen met een beperking, scholieren en werknemers. Ook het vervoer met elektrische bussen op de Luchthaven Schiphol, zowel op de platforms als tussen de hoofdterminal en de parkeerplaats P3 (lang parkeren), wordt door HTM Specials uitgevoerd.

Binnen ons vervoergebied beheren wij in samenspraak met MRDH de faciliteiten op de halten en stations.


 
roltrap CS
There is not much printable on this page.