Bus

Met 350 buschauffeurs en 103 bussen vervoert HTMbuzz op 8 buslijnen dagelijks ruim 50.000 reizigers. 

Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort staan bij HTMbuzz hoog in het vaandel. Daarnaast dragen we ons steentje bij aan een beter milieu. Onze bussen rijden op aardgas en hebben zo geringe uitstoot van schadelijke stoffen.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en hebben ruime ervaring om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

De komende jaren verwachten wij een significante groei van onze reizigers aantallen en het is onze ambitie om actief in te spelen op deze groei. Door het leveren van goed openbaar vervoer, dat frequent rijdt, meer ruimte biedt en toegankelijk is voor alle reizigers. Door nieuwe technieken, innovatief denken en goede samenwerkingen kunnen we steeds beter voldoen aan de behoeften van onze reizigers, nu en in de toekomst! 

HTMbuzz is een 100% dochter van HTM en is gevestigd aan de Telexstraat in Den Haag. Het onderhoud van onze bussen wordt uitgevoerd door onze eigen wagenparkservice.

buschauffeur

Op vrijdag- en zaterdagnacht rijdt HTM met 6 nachtbuslijnen. De nachtbussen van HTMbuzz vertrekken vanuit het centrum van Den Haag bij halte Buitenhof en rijden tot in de vroege uurtjes naar Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Ypenburg en Leidschenveen, Nootdorp en Delft. De bussen en halten van zijn te herkennen aan de nummers N1 t/m N6 en rijden tussen 01.00 en 05.00 uur ieder uur.