Sponsorverzoeken

HTM ondersteunt (kleinschalige) initiatieven met een maatschappelijke impact die een aantoonbare, positieve bijdrage leveren aan het imago van HTM en de verbondenheid tussen de Haagse regio en HTM laat zien.

HTM neemt alleen sponsorverzoeken in behandeling die aan de door ons gestelde criteria voldoen. Vul het onderstaande stappenplan in, om te zien of uw organisatie/evenement eventueel voor sponsoring in aanmerking komt. 

Sponsorverzoeken

HTM verbindt mensen met mensen en mensen met plekken. Dat doen we in Den Haag en de omliggende regio. Maakt u of uw organisatie zich ook sterk voor de Haagse samenleving en bent u op zoek naar sponsoring? HTM overweegt sponsoring als aan een aantal criteria wordt voldaan. 

Vul het stappenplan hieronder in om te zien of uw organisatie/evenement in aanmerking komt voor eventuele sponsoring door HTM.

1. Locatie
Heeft u een sponsorverzoek voor een actie/evenement dat zich afspeelt in Den Haag, Delft, Zoetermeer of Leidschendam?
2. Omvang
Is uw sponsorverzoek bestemd voor grote groepen mensen en heeft het nieuwswaarde?
3. Type sponsoring
Bent u op zoek naar sponsoring in natura?
4. Planning
Heeft u een sponsorverzoek voor een actie/evenement dat binnen 14 dagen gaat plaatsvinden?
5. Maatschappelijke relevantie
Heeft uw sponsorverzoek een duidelijke maatschappelijke relevantie?
6. Akkoord
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor deze aanvraag. Ik heb mijn gegevens naar waarheid ingevuld en ga akkoord met de privacy statement op de pagina Privacy.

Vul onderstaande gegevens in. Omschrijf aan de hand van de bovenstaande vijf punten in het opmerkingenveld uw sponsorverzoek in maximaal 400 woorden. Voeg eventueel een bestand (folder, flyer, foto) toe.

Uw gegevens
(alle velden zijn verplicht)
Voeg bestanden toe
Nog geen bestand geselecteerd
Opmerkingen