Nieuwsbrief

HTM houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat doen we minstens tien keer per jaar via onze digitale nieuwsbrief ‘HTM Update’.

U kunt zich hier aanmelden om de HTM Update automatisch te ontvangen. Wanneer u geen prijs meer stelt op toezending, dan kunt u zich ook gemakkelijk weer uitschrijven. De redactie staat open voor suggesties en is bereikbaar via e-mail.

HTM Update nummer 5, 2017

Een boordevolle editie van HTM Update met onder meer de nodige spoorvervanging Scheveningseweg, de tarieven door de omleidingen bij Hollands Spoor, onze professioneel opgeleide BOA's, en het aankomende vuurwerkfestival Scheveningen. 

HTM Update nummer 4, 2017

In deze HTM Update onder meer aandacht voor de geactualiseerde strategie van HTM, de aanvang van de zomerdienstregeling en gevolgen van de herinirchting Stationsplein voor tram en bus.

HTM Update nummer 3, 2017

Deze keer aandacht voor de proef met de rijdendebatterij.nl, de campagne die door de Raad van Kinderen voor HTM is bedacht, en een bijzondere rit van trambestuurder Ton den Hoed met de nieuwe burgemeester van Den Haag Pauline Krikke.

HTM Update nummer 2, 2017

In deze editie leest u welk rapportcijfer wij van onze reizigers ontvingen, over het digitale kaartje op uw smartphone en over de Raad van Kinderen die ons adviseert.

HTM Update nummer 1, 2017

In deze editie leest u meer over onder andere het beheer en onderhoud aan roltrappen en liften, Wifi op drukke halten, de Mobiliteitsalliantie, en de testritten met de nieuwe tram bij het Harstenhoekplein en op het traject tram 15.

HTM Update nummer 3, 2016

In deze editie leest u onder meer over de nieuwe jaardienst 2017, de nieuwe CAO besprekingen en de aanpak van het slechte wegdek aan het Spui.

HTM Update nummer 2, 2016

In deze editie leest u over ons nieuwe samenwerkingsverband met iLost, waardoor we verloren voorwerpen supersnel bij de eigenaren kunnen terugbezorgen. Daarnaast leggen we uitvoerig uit welke werkzaamheden er worden uitgevoerd.

HTM Update nummer 1, 2016

In deze editie leest u welk rapportcijfer wij van onze reizigers krijgen en over een nieuwe innovatieve oplossing voor het bevestigen van rails. Ook wordt uitgelegd wat ''breeuwen'' is en leest u over de speciale ''Olympic Experience'' tram.

There is not much printable on this page.