Persbericht | Den Haag, 8 mei 2015
volgnummer 18

HTM app hoog gewaardeerd door reiziger

HTM app hoog gewaardeerd door reiziger

De HTM app is sinds haar lancering een week geleden al bijna 3000 keer gedownload. Ook wordt de vorige week gelanceerde app hoog gewaardeerd door de reiziger. Deze geeft gemiddeld 4,5 van de maximale 5 sterren die in de appstore.

Bij de recensies geven reizigers aan het een “handige”, “overzichtelijke” en “heel goed werkende” app te vinden. De komende tijd gaat HTM aan de slag met onder andere de vragen en adviezen van de reizigers. 

Het gemak van de nieuwe HTM app

Je weg vinden in de Haagse regio met tram of bus? Dat kan met de gratis HTM app. Met de ingebouwde reisplanner kunnen reizigers precies zien welke tram of bus zij moeten hebben om op hun gewenste plek van bestemming te komen. Daarnaast kunnen alle denkbare haltes van HTM worden aangeklikt. Hier worden actuele vertrektijden en mogelijke stremmingen of omleidingen getoond. Bijzonder aan deze app is dat reizigers kunnen zien waar ze staan of naar toegaan door gebruik van Google streetview. Reizigers kunnen via de app ook zien waar dichtstbijzijnde oplaadpunten voor de OV-chipkaart zich bevinden. De HTM app is gratis en te downloaden via de Playstore en de Appstore.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.