Persbericht | Den Haag, 16 februari 2015
volgnummer 04

Gewijzigde vertrektijden tram en bus tijdens voorjaarsvakantie

Tram 1 gaat vaker rijden

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 februari zet HTM tussen 7.00 uur en 19.00 uur extra trams in op lijn 1. Deze extra trams rijden van Delft via Hollands Spoor naar Den Haag Centraal en worden ingezet omdat er geen treinen rijden tussen Schiedam - Delft - Den Haag Centraal. Op de voorkant van de tram staat: Extra vervoer Centraal Station. Deze tram rijdt de gebruikelijke route van Delft Tanthof via station Hollands Spoor tot aan de Bierkade, daarna rijdt de tram via de Kalvermarkt-Stadhuis naar eindpunt Den Haag Centraal-Schedeldoekshaven. 

Frequentie tram 9 en aantal buslijnen omlaag

Door een verminderd aanbod van reizigers, rijdt tram 9 van 23 t/m 27 februari minder ritten in de spits. De vrijgekomen trams worden ingezet op tram 1. Ook bus 18, 22, 26 en 28 rijden in de voorjaarsvakantie minder vaak.

Informatie

Op de halten Delft station, Den Haag Centraal en station Hollands Spoor staan van 23 t/m 27 februari informanten van NS en HTM om reizigers die normaal met de trein reizen, verder te helpen.
De aangepaste vertrektijden van de trams en bussen zijn binnenkort te raadplegen op de website en in de betreffende halten hangt de tijdelijke dienstregeling. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.