Persbericht | Den Haag, 23 juli 2015
volgnummer 24

Afgeronde en nieuwe werkzaamheden, gevolgen voor tram en bus

Werkzaamheden op tijd afgerond

Onderstaande routes worden dan hersteld:

 • Vervangen spoorbogen Ternoot
  Hierdoor werd het traject van tram 3 en 4 in twee delen gereden en moesten reizigers bij halte Laan van NOI overstappen. Deze werkzaamheden worden vrijdag 24 juli afgerond. Zaterdag 25 juli is de route van tram 3 en 4 hersteld.

 • Aanpassen sporen Parallelweg en halte Jacob Catsstraat
  Hierdoor kreeg tram 9 een aangepaste route en werden de routes van tram 11 en 12 ingekort. Er werd vervangend busvervoer ingezet. Deze werkzaamheden worden zondag 26 juli afgerond en maandag 27 juli is de route van tram 9, 11 en 12 hersteld.

 • De werkzaamheden op de kruising Spui Schedeldoekshaven zijn zover gevorderd dat bus 18, 22 en 24 vanaf maandag 27 juli in beide richtingen weer de gebruikelijke route kunnen rijden. Deze bussen reden vanaf 20 april jl. een omleiding in het centrum.

  Nieuwe werkzaamheden

 • Werkzaamheden Haagweg (Rijswijk)
  Van vrijdag 31 juli t/m maandag 3 augustus vinden spoorwerkzaamheden plaats aan de Haagweg in Rijswijk. Tram 1 rijdt de route in twee delen, tram 5 (Strandexpress) en 15 vertrekken van Voorburg Station in plaats van Nootdorp. HTM zet vervangend busvervoer in.

 • Werkzaamheden Loosduinseweg en Oude Haagweg (Den Haag)
  Van maandag 3 t/m zondag 16 augustus vinden spoorvervangingswerkzaamheden plaats op de Loosduinseweg en de Oude Haagweg. De route van tram 2 en 4 wordt ingekort. De route van tram 6 wordt verlengd en er worden bussen ingezet.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.