Persbericht | Den Haag, 29 mei 2015
volgnummer 21

2742 schadevrije jaren

Buschauffeurs HTMbuzz rijden met elkaar 2.742 schadevrije jaren

Vrijdag 29 mei ontvangen 86 buschauffeurs van HTMbuzz die 15 jaar of langer schadevrij hebben gereden een onderscheiding van Veilig Verkeer Nederland (VVN). De onderscheiding wordt uitgereikt in het kader van de actie Veiligrijden.nu. Het principe van Veiligrijden.nu is simpel: schadevrij én veilig rijden wordt beloond. De buschauffeurs krijgen een feestavond aangeboden door de directie van HTMBuzz. 

Ondanks de toenemende verkeersdrukte in Den Haag is het de HTMbuzz chauffeurs gelukt om totaal 2.742 jaar schadevrij te rijden. Dit komt uit op gemiddeld 9,12 jaar per buschauffeur. “Een prestatie waar onze chauffeurs trots op mogen zijn,” aldus directeur HTMBuzz Sandra Ikking. “Zij brengen door hun vakmanschap onze reizigers veilig en betrouwbaar op de plek van bestemming.”

Jaarlijks organiseert HTM voor zowel trambestuurders als buschauffeurs een feestelijke bijeenkomst om de onderscheidingen in ontvangst te nemen. Eerder dit jaar ontvingen tientallen trambestuurders al een onderscheiding van VVN. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.