Persbericht | Den Haag, 4 december 2014
volgnummer 32

HTM wint opnieuw concessie busvervoer Schiphol

HTM Specials mag de komende jaren weer de chauffeurs leveren voor het busvervoer op het platform van Schiphol. De voorlopige gunning aan HTM Specials voor het leveren van Chauffeurs Platformbussen op Schiphol is vandaag bekend geworden.
 

Dit betekent dat HTM Specials de komende 3,9 jaar haar dienstverlening op het platform gaat continueren. Met nog een verlengoptie van 3 x 1 jaar. Schiphol is de eerste luchthaven ter wereld waar elektrische bussen zullen worden ingezet voor het platformvervoer. Chauffeurs van HTM Specials worden speciaal getraind om op het platform met deze elektrische bussen te rijden.

“Schiphol en HTM hebben al jaren een succesvolle samenwerking en wij zijn verheugd om deze voort te kunnen zetten!" meldt HTM directeur Jaap Bierman trots. “Prachtig om te constateren, dat wij met onze busdiensten rimpelloos aansluiten op de hoge eisen die de luchthaven zichzelf en haar partners heeft gesteld. Het is een groot compliment aan onze medewerkers ter plaatse dat Schiphol wederom voor HTM heeft gekozen." 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.