Persbericht | Den Haag, 28 mei 2014
volgnummer 12

HTM verzorgt vervoer sporters en toeschouwers WK Hockey

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 strijden de twaalf beste landen van de wereld om de medailles op het WK Hockey in Den Haag. Tijdens het WK verzorgt HTM het busvervoer van sporters en toeschouwers. Dagelijks komen 15.000 mensen naar het WK-complex. 

HTM verzorgt met bussen het vervoer van de landenteams tussen hotels en stadion.
Voor de toeschouwers die met de auto komen rijden er pendelbussen tussen speciaal ingerichte parkeerterreinen en het stadion. Met pendelbussen die maximaal om de 10 minuten rijden worden de bezoekers naar het stadion gebracht. De eerste bus vertrekt om 08.30uur, de laatste komt aan om 00.15uur.

Het Haags Hockey Plein (op het Plein in Den Haag) is het bruisende centrum van alle hockeyactiviteiten tijdens het WK Hockey 2014. Op de dagen dat Nederland speelt verzorgt HTM vervoer vanaf het Plein naar het stadion. De bus vertrekt 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Retour een half uur na einde wedstrijd. Een retour kost € 6,- per persoon en kan aangeschaft worden bij de chauffeur.

Het WK-complex is ook bereikbaar met RandstadRail 3, 4 en 19. Uitstappen bij halte Leidschenveen is het snelste tijdens het toernooi, omdat er een pendelbus rijdt. Deze pendelbus is gratis. Is er voldoende tijd? Dan is uitstappen bij halte Forepark en vervolgens lopend naar het stadion een optie. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 
Bel voor meer informatie met HTM Woordvoering: 070 - 374 9494.